Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Blader

Lov og Evangelium 2013 - Nr 04

loe_forsideEtter at Jesus var stått opp fra de døde, viste han seg flere ganger for disiplene, og han gav dem misjonsbefalingen. Da han ble opptatt til himmelen, ble det sagt av to engler: «Galileiske menn! Hvorfor står dere og ser opp mot himmelen? Denne Jesus, som er tatt opp fra dere til himmelen, skal komme igjen på samme måten som dere så ham fare opp til himmelen!» (Apg 1:11).


Jesu gjenkomst nærmer seg. «Da skal Menneskesønnens tegn vise seg på himmelen, og alle folk på jorden skal bryte ut i klagerop, og de skal se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med kraft og stor herlighet» (Mat 24:30). La oss arbeide så lenge det heter i dag! På veien trenger vi å bli oppbygget ved å høre Ordet forkynt. I dette nummeret får du glimt fra arbeidet i Moldova og litteraturarbeidet i Bolivia og Peru. Du får også høre om det som skjer på bibelskolen. Misjonens økonomi er stram. Så langt i år har det vært en nedgang i gaver og kollekter. Innlagt giro i bladet er ment som en hjelp til deg som ønser å støtte arbeidet. Guds rike er et «nåderike».

Tenk, hvilken nåde det er av Gud at vi får være hans sendebud og til den døende verden gå, kjærlighetssæden fra Gud å så! (Sb 764:1)

Ingar Gangås

Bladet i PDF:

Cannot find the download. ID=Lov og Evangelium 2013 - Nr 04

 

Artikkeloversikt

Fór opp til himmelen Magne Gudvangen
Nytt fra Moldova Per Bergene Holm 
Lysets barn og dagens barn Per Bergene Holm 
Profeten Jeremia og hans samtid (1) Sigbjørn Agnalt 
Lovens rettmessige krav – oppfylt i oss (3)  Ingar Gangås 
Litteraturarbeidet i Sør-Amerika Ingar Gangås 
Nytt fra bibelskolen Per Bergene Holm