Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Takk for forbønn!

Gonzalo Ascarrunz Bolivia - vår litteratur-medarbeider på litteraturmøte i Cochabamba sept. 2014 LargeRegntiden hadde ennå ikke sluppet taket da Lars Fossdal, Marit og Ingar Gangås besøkte Bolivia og Peru i mars. (Bilde: Gonzalo Ascarrunz, Bolivia, vår litteratur-medarbeider).

 

Særlig det vanligvis så tørre Arequipa-området ble velsignet med en god del nedbør. Dette ble for undertegnede en påminning om at Gud kan gi vekstvilkår for sitt Ord, selv om jorden er karrig og tørr.

 

Det var gildt å møte venner, ledere og egne medarbeidere – i samtaler og med forkynnelse og undervisning.

 

Et av målene med reisen denne gang var å registrere bokforlaget «Såmannen» i Bolivia. Slik gikk det ikke. Denne type godkjenninger har gradvis blitt strengere. Umulig er det ikke, men i stedet for en omfattende prosess vil advokaten nå undersøke muligheten for en underavdeling av det allerede godkjente forlaget i Arequipa, Peru. Skulle ikke det lykkes, vil vi likevel ha mulighet for å trykke bøker i Bolivia der prisene er mest gunstige, men må da påregne mer tollutgifter.

 

Vi er takknemlige for anledning til å få være med i såarbeidet. La oss be om at noe må falle i god jord!

 

Ingar Gangås